Støtte til Børnecancerfonden – så meget kom fra Bornholm

Støtte til Børnecancerfonden – så meget kom fra Bornholm
Skoringen i Rønne har solgt flere end 130 pakker bambussokker til støtte for Børnecancerfonden. Her viser butiksassistent Gitte Jensen sokkerne frem. Foto: Skoringen
NOTITS | 19. MAR 2024 • 07:52
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
19. MAR 2024 • 07:52

Skoringen i Rønne har solgt godt 130 pakker med bambussokker.

Skoringens 86 butikker i Danmark har solgt specialfremstillede bambussokker til støtte for Børnecancerfonden. I alt er der blevet solgt 6.000 pakker, hvilket har resulteret i en samlet donation på 120.000 kroner.

– Det har været en rigtig god støttekampagne for os at være en del af. Det at kunne sælge et godt produkt og samtidig donere en del af beløbet til Børnecancerfonden har bare givet så god mening, siger indehaver Anita Bech fra Skoringen i Rønne i en pressemeddelelse

Butikken i Torvegade har solgt mere end 130 pakker. For hver pakke er der gået 20 kroner til Børnecancerfonden, så de bornholmske kunder har bidraget med 2.600 kroner ved at købe bambussokker.

– Mange af vores kunder er faktisk kommet igen for at købe flere, fortæller Anita Bech.

Direktør Marianne Benzon Nielsen i Børnecancerfonden fortæller, at støtte fra en landsdækkende kæde som Skoringen både er lig med opmærksomhed og et direkte bidrag til forskning, familiestøtte og oplysning inden for børnekræft.

– Vi arbejder for, at ingen børn skal dø af kræft, og færre skal leve et liv med senfølger. Vi er en privat fond med få ansatte, og der er brug for hjælp udefra. Når vi får støtte, bliver vi sammen en styrke for børnene, siger Marianne Benzon Nielsen.