Hvis restriktionerne tillader det, vil DBU Bornholm afvikle en U21-træningsturnering i januar og februar på kunstgræsbanen i Rønne. Arkivfoto: Berit Hvassum

DBU Bornholm planlægger vinterturnering på kunstbanen

Såfremt forsamlingsloftet på ti personer, som nu gælder for alle aldersgrupper, bliver sænket til januar, så vil der blive afviklet en ny træningsturnering for U21-spillerne på kunstgræsbanen i Rønne. Det oplyser DBU Bornholm i en orientering til klubberne.

– Dette for at kunne aktivere de mange unge seniorspillere på øen i januar-februar måned, skriver lokalunionen.

FODBOLD

Såfremt forsamlingsloftet på ti personer, som nu gælder for alle aldersgrupper, bliver lempet til januar, så vil der blive afviklet en ny træningsturnering for U21-spillerne på kunstgræsbanen i Rønne. Det oplyser DBU Bornholm i en orientering til klubberne.

– Dette for at kunne aktivere de mange unge seniorspillere på øen i januar-februar måned, skriver lokalunionen.

Der tilbydes herresyvmands, kvindesyvmands samt 11-mands, og alt efter tilmelding påtænkes træningsturneringerne at starte medio januar.

– De skal ses som et supplement til jeres opstart, og der vil være et beskedent deltager gebyr pr. hold, skriver lokalunionen.

Ekstra coronaforanstaltninger

Lige nu er alt indendørs foreningsidræt lukket ned grundet restriktionerne, men hvis det åbnes op igen, så er planen, at der skal gennemføres de planlagte BEOF børnestævner, som foregår i Aakirkebyhallerne. Her har DBU Bornholm besluttet at leje både hal A og hal B for at sikre god plads til børn og forældre, og første stævne er planlagt til den 10. januar.

Hvis indendørsidræt igen bliver muligt, vil anden halvdel af indendørsturneringerne også blive gennemført med en række ekstra coronaforanstaltninger. Blandt andet skal der være en halv time imellem de enkelte puljer, mens der også vil være ti minutters pause undervejs i selve puljen.

– Dette for at sikre tid til rengøring af kontaktflader på spillested samt overholde forsamlingsforbuddet, skriver lokalunionen.

BM aflyst

Mens DBU Bornholm således fortsat håber på at kunne afvikle børnestævner og indendørsturnering, så har lokalunionen smidt håndklædet i ringen, når det kommer til BM for kvinder og herrer, som var planlagt til den 10. januar. Dette skyldes forlængelsen af forsamlingsforbuddet for personer over 22 år, som nu gælder til og med den 28. februar.