Jeppe Pedersen nåede at være med på sidelinjen til en enkelt kamp for BK Bornholm, inden forsamlingsloftet blev sænket til ti personer. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

Kort fornøjelse: Nåede kun at have tre træninger – så var sæsonen slut

FODBOLD

Jeppe Pedersen blev i oktober træner for overbygningsholdet BK Bornholm, da den tidligere træner Lasse Holmgaard fik job hos 2. divisionsklubben Brønshøj Boldklub. Det var dog ikke meget tid, den nye træner fik med spillerne, da forsamlingsforbuddet kort efter blev sænket til ti personer, og så var det ikke længere muligt at spille kampe.

Siden opfordrede Bornholms Regionskommune til, at foreningsaktiviteter blev sat på pause, og det har BK Bornholm også gjort.

– Vi fik trænet tre gange, og så blev det ligesom lukket ned. Det er lidt ærgerligt, når man lige er startet som træner, at det hele så bliver lukket ned. Men sådan er det, man kan ikke gøre noget ved det. Der er nogle, der bestemmer over os, og det er fint nok, siger han.

– Jeg kan jo godt forstå det med alle de her smittetal. De tal skal vi jo komme til livs, så vi kan komme til at spille igen, siger han og fortæller, at BK Bornholm nok først starter træningen op efter nytår.

– Jeg har sagt, at de ikke kan træne de næste 14 dage, og så vil jeg løbende orientere dem om, hvad det er, der kommer til at foregå. Så jeg tænker, det bliver en januaropstart.

– Vi må bare gøre os klar til, at foråret starter, og så kan vi jo håbe på, at vi kan komme i gang til januar og få en god lang vintertræning, så vi kan være klar til at spille kampe, siger han.