Frederik Irgens Jensen håber, 2021 kan blive fri for aflyste cykelløb. Pressefoto

Cykelholdet forlænger med talenter

CYKLING

Endnu to unge talenter har forlænget deres kontrakter med BHS-PL Beton Bornholm. Der er tale om Marcus Sander Hansen og Frederik Irgens Jensen, som begge kom til det semiprofessionelle bornholmske cykelhold før 2020-sæsonen.

– Begge ryttere er nogle, vi forventer tager endnu et skridt til den kommende sæson, og så bliver det for alvor rigtig sjovt. De har allerede begge to et højt niveau og leverer resultater, som bidrager til holdets sportslige succes. Jeg tror dog, de kan blive endnu bedre næste år med en hård vintertræning i benene, så det glæder mig meget, at det er lykkedes os at beholde både Marcus og Frederik til den kommende sæson, fortæller sportsdirektør for BHS-PL Beton Bornholm, Christian Juul Andreasen, i en pressemeddelelse.

 

Resultater

Marcus Sander Hansen har flere gange blandet sig blandt de bedste i denne sæson, to gange har han været i top ti i en DEMIN cup. Bedst gik det i finalen i Holbæk, hvor han blev en flot nummer fem. Til U23-DM, blev han ligeledes nummer otte.

Frederik Irgens Jensen blev efter et flot og hårdt elite-DM, hvor han blev nummer 11, belønnet med udtagelse til U23-EM med landsholdet. Her gik det også meget godt med en flot 18. plads.

 

Marcus Sander Hansen blev nummer tre til Randers Bike Week 2020. Pressefoto

Frederik Irgens Jensen ser frem til den nye sæson og håber, den bliver anderledes end 2020.

– Jeg håber meget på, at vi i 2021 kan blive fri for aflyste cykelløb og få lov at køre en hel sæson. Vi får et meget stærkt hold næste år, og der har både holdet og jeg en fordel, hvis vi kan køre en lang sæson med en masse cykelløb, fortæller han.

Med offentliggørelsen af Marcus Sander Hansen og Frederik Irgens Jensen har holdet sat navn på ni ryttere til den kommende sæson: Joshua Gudnitz, Martin Toft Madsen, Emil Toudal, Mads Rahbek, Stian Rosenlund Richter, Adam Holm Jørgensen og Emil Schandorff Iwersen.