Joachim Fischer har gode minder fra Bornholm fra en opvisningskamp, og i weekenden kan der blive føjet til minderne, for der skal han stå for en teknikworkshop for unge badmintonspillere i Søndermarkshallen og Rønne Idrætshal. Foto: Berit Hvassum

Badmintonstjerne kommer til Rønne med ‘en stor bagage’

BADMINTON

På lørdag får Bornholm besøg af Joachim Fischer, der har vundet medaljer til både OL og VM som mixeddoublespiller. Nu har han lagt sin aktive karriere på hylden og er i stedet blevet træner og ekspertkommentator på tv, og sin store viden om badminton kommer nu unge bornholmere til gode, når han på lørdag står for en teknikworkshop i Søndermarkshallen klokken 12-13.30 og i Rønne Idrætshal klokken 14-15.30.

Joachim Fischer fortæller til Bornholms Tidende, at han tidligere har spillet en opvisningskamp på Bornholm, og at han glæder sig til nu at besøge øen igen.

– Jeg har blandt andet sagt ja til at komme, fordi de bornholmere, jeg kender, har altid været smaddersøde. Og sidst jeg var derover til det andet opvisning, blev jeg jo også behandlet så pænt. Så i en stadig forholdsvis travl hverdag med mange ting ville jeg gerne prioritere det, og det er også derfor, at jeg også ser frem til at skulle derover, siger han.

Hvad kan man forvente af de teknikworkshops, som du laver på Bornholm?

– Forhåbentlig kommer der jo en med nogle nye øjne på tingene og med ret mange år på bagen både som spiller, men også som træner. Jeg har også undervist spillere i England, så jeg har forhåbentlig en stor bagage med, og vi skal arbejde med nogle ting, men lige så meget skal vi have en god dag og en sjov dag sammen alle sammen. Så det glæder jeg mig til, når vi når dertil, siger han.