Rønne Tennisklub tilbyder skumtennis om vinteren og håber flere har lyst til at træne med. Arkivfoto: Allan Rieck

Tennisklub tilbyder vintertræning: Boldene kommer i 48 timers karantæne

TENNIS

De fleste ville nok tro, at tennis er en sport, man udelukkende dyrker om sommeren og altid udendørs. Men det passer ikke helt. På Bornholm tilbyder flere klubber faktisk, at man kan dyrke den ædle sport også om vinteren, herunder Rønne Tennis Klub.

– Det er faktisk rigtig hyggeligt at dyrke tennis om vinteren. Her rykker vi ind i de bornholmske haller og kan derfor tilbyde fuldt ud kvalificeret tennistræning i de våde, blæsende og kolde måneder også, siger formand for Rønne Tennis Klub, Knud Erik Thomsen.

Interessen for tennis er på landsplan steget de seneste år. Her spiller forbedrede muligheder for at træne om vinteren også ind i udviklingen.

– Når vi træner indendørs, spiller vi med skumbolde, og derfor er det en oplagt mulighed, at man tager sine venner, som ikke har prøvet tennis før med til træning. For vi tilbyder både indendørstennis for nybegyndere såvel som øvede, og i år har vi også børne- og ungdomshold, fortæller formanden.

Rønne Tennis Klub søsatte i foråret et helt nyt tilbud kun for piger. Holdet blev en kæmpe succes, og der er derfor kun ganske få pladser på netop det hold, som bliver fordelt efter først til mølle-princippet.

Vintertennis kan dyrkes i DGI-hallen hver tirsdag fra uge 43 til og med marts.

For at lave de bedst mulig rammer for at undgå coronasmitte har Rønne Tennis Klub valgt, at man skal låne bolde i klubben. Ligeledes ketchere. Begge dele kommer efter træning i 48 timers karantæne, som anvisningerne foreskriver, at man skal. Hertil kommer, at Rønne Tennis klub også opfordrer til, at man kommer omklædt til selve træningen.

– Vi kan nemlig ikke bruge vores ellers udmærkede omklædnings- samt badefaciliteter i denne tid, afslutter Knud Erik Thomsen, mens han tilføjer, at alle er meget velkomne til at komme forbi klubben om tirsdagen til en snak om vintertennis.

 

 

Træningstider indendørs

Tirsdage klokken 16-18 i DGI-hallen for 10-16-årige drenge

Lørdage klokken 12.45-14.00 i Rønne hallen kun for piger – fra 6. klasse til og med 9. klasse

Tilmelding kan ske på rønnetennisklub.dk