BHS fortætter som navnesponsor i 2021-sæsonen for det bornholmske cykelhold BHS-PL Beton Bornholm. Pressefoto

PL Beton fortsætter som navnesponsor for bornholmsk cykelhold

CYKLING

Bornholm Pro Cycling ApS og PL Beton A/S har sat underskrifterne på en forlængelse af det eksisterende navnesponsorat, så det nu løber frem til den 31. december 2021. Det betyder at PL Beton fortsætter i navnet på det bornholmske UCI-hold mindst en sæson mere. Dermed vil cykelholdet fortsat hedde BHS-PL Beton Bornholm.

Christian Juul Andreasen, direktør for det bornholmske cykelhold, er naturligvis meget glad for opbakningen fra PL Beton.

– Vi har i mange år haft et super godt samarbejde med PL Beton, så jeg var super glad, da de tog springet op og blev navnesponsor for holdet før denne sæson. Og jeg er rigtig glad for at PL Beton også fortsætter i navnet i 2021, fortæller han i en pressemeddelelse.

– Vi har gang i en rigtig spændende ryttertrup, som jeg tror bliver endnu bedre og udvikler sig endnu mere næste år, så forhåbentlig kan vi igen fejre store øjeblikke igen i 2021 med det velkendte PL Beton logo på brystet. Jeg glæder mig meget til et spændende 2021, hvor Post Nord Danmark rundt bliver det helt store mål, lyder det fra Christian Juul Andreasen.

John Holm, ejer og direktør for PL Beton, er også godt tilfreds med forlængelsen af aftalen.

– At være navnesponsor for et bornholmsk cykelhold, som kan gøre sig gældende på den største scene i Danmark, er meget tilfredsstillende. Selvom man kommer fra en lille ø, kan man sagtens være med, hvor det er sjovt. Vi synes, at både vores virksomhed og Bornholm bliver markedsført meget fint. Det er et godt match, så vi glæder os til at være med igen næste år, fortæller John Holm.