Den seneste badmintonworkshop blev afviklet i januar, hvor Marie Røpke underviste. I slutningen af oktober bliver det den tidligere OL-medaljevinder Joachim Fischer, der står for undervisningen. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

Tidligere OL- og VM-medaljevinder skal undervise bornholmere i fjerboldtricks

BADMINTON

Den 31. oktober afvikler DGI Bornholm badminton arrangementet Granitlørdag, som er det årlige overnatningstræf i Søndermarkshallen/Rønne hallen – denne gang afvikles det dog uden overnatning.

Arrangementet er for U11, U13, U15 eller U17 og er for de spillere, der har spillet i mere end et år, og som har været med til minimum et par stævner.

De får glæde af noget særdeles kompetent undervisning af den tidligere landsholdsspiller Joachim Fischer, der nu er rundet 41 år og senest har arbejdet som træner for nogle af verdens største mixeddoublestjerner.

– I år får vi besøg af Joachim Fischer, der både har vundet French Open, Spanish Open, Iceland Open. Men han har også taget medalje ved VM og vundet bronze til OL 2012 for ikke at tale om de mange Denmark Open guldmedaljer, han også har hængende, fortæller DGI Bornholms idræts- og foreningskonsulent Kasper Fruergaard Nissen i en pressemeddelelse.

Joachim Fischer vil stå for en teknikworkshop, der kommer til at køre i to heats: Klokken 12.00–13.30 i Søndermarkshallen og klokken 14.00–15.30 i Rønne hallen.

Derudover vil Kasper Simonsen bistå til de to workshop, oplyser DGI Bornholm Badminton.

Joachim Fischer kommer til Bornholm og giver de bornholmske badmintonspillere en undervisning i teknik den 31. oktober i to workshops i først Søndermarkshallen og derefter Rønne hallen. Foto: DGI Bornholm Badminton