NB Bornholms træner tror, bornholmerne har gode muligheder i lørdagens udekamp mod Hvidovre, der spilles klokken 16. Arkivfoto: Berit Hvassum

NB-træner: ‘Hvidovre har nogle svagheder, vi kan udnytte’

FODBOLD

Det ligner på papiret en spændende kamp, når NB Bornholm drager over vandet for at spille mod Hvidovre lørdag eftermiddag. De to københavnsseriehold har nemlig begge syv point – dog skal det nævnes, at Hvidovre har spillet otte kampe, mens bornholmerne kun har været i aktion syv gange indtil videre i denne sæson.

NB Bornholm kommer til kampen i god form efter at have vundet 6-0 på udebane mod HB i sin seneste kamp. Den sejr ligger dog nu to uger tilbage i tiden, da holdet sad over i den seneste runde. Derfor valgte NB-træner Thomas Jørgensen at udnytte pausen i kampprogrammet til at nærstudere modstanderen fra Hvidovre, som han så vinde 3-0 på udebane over KB i lørdags.

Det er derfor to hold, som kommer til kampen med gode resultater i bagagen, men Thomas Jørgensen tror på, at det bornholmske hold kan overmatche københavnerne.

– Umiddelbart ser jeg meget positivt på kampen. Jeg tror, vi har en god chance for at levere en god indsats og dermed et godt resultat, så det er en kamp, jeg ser frem til. Jeg tror, vi har gode chancer, siger han til Bornholms Tidende.

– Jeg var over og se dem i sidste uge, og det er et ganske glimrende fodboldhold, som har nogle gode kvaliteter. Men de har også nogle svagheder, hvor jeg synes, at det kan vi godt udnytte. Så jeg tænker, det bliver meget lige, men jeg synes, vi har muligheder, siger NB-træneren.

Fokuserer ikke på stillingen

NB Bornholm indtager en sjetteplads forud for runden og har fem point op til førstepladsen, som indtages af B 1903, som dog har spillet en kamp mere end bornholmerne. Thomas Jørgensen er dog ikke så fokuseret på stillingen i øjeblikket, fortæller han.

– For mig handler det om, at vi skal hente det samme antal point i de sidste syv kampe, som vi har hentet i de første syv, og gør vi det, er jeg sikker på, at vi kommer til at ligge rigtig fornuftigt i tabellen. På hvilken plads er svært at vurdere lige nu, for alle slår i princippet alle. Det er så lige, som det kan blive, siger han.

– Jeg tror ikke lørdagens kamp bliver definerende for, om vi kommer med helt op, men det er klart, hvis man vil vinde rækken, så skal sådan en kamp nok vindes, men jeg fokuserer ikke så meget på det, siger han.

– Vi har trænet rigtig godt her i pausen, og vi har sidste træning i dag (torsdag, red.), og så er vi godt forberedt til de sidste syv runder, og der tror jeg, at vi kommer til at hente mange point, og så må vi se, hvor mange det kan blive til.

Han fortæller desuden, at NB Bornholm kan stille op i stærkeste opstilling til kampen mod Hvidovre, hvis man ser bort fra de langtidsskadede Maciej Reszkis og Heino Hansen, som spiller henholdsvis på målmandspositionen og midtbanen.

– Vi stiller op med stærkeste hold i forhold til, hvad vi kan stille op med og har stillet op med hele efteråret. Vi kan ikke stille meget stærkere, end det vi gør nu, siger træneren.

 

 

Udsat kamp er nu programsat

NB Bornholms udsatte kamp mod KB er blevet programsat til den 28. november, oplyser NB Bornholms træner, Thomas Jørgensen. KB måtte udskyde kampen for et par uger siden, da der var frygt for coronasmitte i den københavnske spillertrup.