Det har tidligere gået vildt for sig til Cross Marathon, som afvikles igen i weekenden – nu under navnet Cross Trail. På billedet ses nogle af deltagerne under 2010-udgaven af det gamle Tejn IF-løb. Arkivfoto: Kenneth Jensen

Tejn IF har hevet en gammel kanin op af hatten

MARATON

I weekenden bliver det igen muligt at deltage i et af Tejn IF’s gamle løb, Cross Marathon, som senest blev afviklet i 2013.

– Vi har hevet en gammel kanin op af hatten og er klar til at afvikle vores gamle Cross Marathon – nu omdøbt til Cross Trail, skriver Tejn IF i en pressemeddelelse.

Cross Trail er et etapeløb fordelt på fire etaper på to dage, som finder sted den 3. og 4. oktober. Lørdag starter første etape klokken 10.00 og anden etape klokken 13.30 ved P-pladsen i Vang granitbrud. Søndag er der start på tredje etape klokken 10.00 ved Åremyr og fjerde etape klokken 13.30 er på Motocrossbanen i Aakirkeby. Der stiller maksimalt 45 løbere op til start, og sammenlagt på de fire etaper kommer de til at have løbet enten en helmaraton eller en halvmaraton.

– Der venter løberne rigtig mange bakker, stejle nedløb, vand og uoverskuelige stigninger, og deltagerne kommer til at opleve den bornholmske natur på den våde, sjove og vilde måde, lyder det i pressemeddelelsen.

– Vi garanter alle løberne en rigtig sjov oplevelse ud over det sædvanlige, og man er ikke for gammel til at more sig og være meget mudret, våd og træt efter hver etape, skriver Tejn IF.