Skydning handler om ro, fokus og koncentration, fortæller Svend Holm Jensen, formand for Nyvest Skytteforening, der holder åbent hus i weekenden. Arkivfoto: Berit Hvassum

Forening lokker med gratis medlemskab for nye medlemmer

SKYDNING

Kom og prøv, hvordan det er at skyde med et rigtigt våben, og find ud af, hvad der skal til for at ramme plet, og om der er en dygtig skytte gemt i dig. Alt dette og meget mere kan du blive klogere på, når Nyvest Skytteforening holder åbent hus lørdag den 3. og søndag den 4. oktober klokken 10-15 på Kirkevej 2 i Nylars.

Arrangementet er for hele familien og dermed både for børn og voksne. Og så er det helt gratis, skriver Nyvest Skytteforening i en pressemeddelelse.

– Vi har fået 6.000 kroner i støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje, og derfor kan vi holde åbent hus i vores skyttecenter Kirkevej 2 i Nylars samt tilbyde gratis medlemskab til nye medlemmer for hele fjerde kvartal i 2020, fortæller formand Svend Holm Jensen.

– Foreningens dygtige instruktører står klar til at give dig en smagsprøve på, hvad skydning er, guide dig igennem udfordringerne på skydebanen og lære dig om både våben, teknik og sikkerhed. Skydning handler om ro, fokus og koncentration, fortæller formanden, som oplyser, at man skal huske sit id, når man møder op til åbent hus.

– Sikkerhed har altid første prioritet, og loven kræver, at man skal vise gyldigt id, hvis man vil prøve at skyde. Derfor skal alle deltagere huske at medbringe billed-id eller sygesikringsbevis i kombination med et andet id-kort, oplyser Nyvest Skytteforening.

 

 

Om DIF og DGI’s foreningspulje

DIF og DGI’s foreningspulje uddeler årligt cirka 44 millioner kroner til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI’s foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, for eksempel til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. Puljen kan søges om op til 300.000 kroner, men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kroner. Alle idrætsforeninger kan ansøge puljen, hvilket gøres via Centralt Forenings Register på www.medlemstal.dk. Puljens midler kommer fra de såkaldte ”Spillehalsmidler”, som Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og SF har afsat til lokalforeningspuljer til støtte for det frivillige foreningsliv i Danmark.