Efter to års tålmodigt arbejde vendte Amadillo C N/Ole Møller tilbage på vinderpladsen i 5. løb. Foto: Torben Ager, travfotobornholm.dk

Ikke mange mødte op på travbanen: De der gjorde var vidne til flotte løb

Ikke mange havde benyttet tirsdagens pragtfulde sensommeraften til at besøge Bornholms Brand Park, selv om der var åbnet for op til 1.000 tilskuere, men dem, der var mødt op, fik en god aften med masser af fin sport.

TRAVSPORT

Ikke mange havde benyttet tirsdagens pragtfulde sensommeraften til at besøge Bornholms Brand Park, selv om der var åbnet for op til 1.000 tilskuere, men dem, der var mødt op, fik en god aften med masser af fin sport.

En af de bedre oplevelser var Amadillo C N, der var tilbage på vinderpladsen efter to års pause. Ole Møller sendte sin hest til spids fra start og var derefter sikkerheden selv. Sejren blev sikker foran optimalt kørte Strong Shadow og Jetset Onion.

– Det er bare herligt. Vi har nu arbejdet i to år på at få ham i orden, så vi er lidt ”færma” i dag, hvor jeg sad med det hele i behold, fortalte en glad Ole Møller.

I sjette løb var Martin S. Jensen i stand til at vinde sin anden dagssejr, denne gang med California Laser, og igen var opskriften føring fra start til mål. Inderbanekørte Born Solo tog andenpladsen foran Got Grit.

I syvende løb fik Frank Mikkelsen hurtigt kørt sit tillæg ind med Emily K, sikrede sig føringen og blev her løbet ud. Det blev til en sikker sejr foran Foxie Hill og For Life.

– Hun er naturligt hurtig, så det var bare om at tage spidsen, når jeg fik chancen, kommenterede Frank Mikkelsen.

Mads Petersen vandt to dagssejre – her med Frederik Mols, der kørte i mål med kræfter i behold. Foto: Torben Ager, travfotobornholm.dk

Masser af kræfter i behold

Også Mads Petersen var i stand til at vinde to sejre denne aften. Hans anden vinder var Frederik Mols, der ikke havde problemer med sit tillæg, som hurtigt var kørt ind. Derefter dirigerede han løbet ud til en sikker sejr foran Expresstone og Chac Lynghøj.

– Jeg har jo ikke prøvet ham bagfra før, så det var meget positivt det her. Han havde masser af kræfter i behold, så det tegner godt, lød det fra Mads Petersen.

I aftenens sidste løb, et montèløb med blot fem deltagere, måtte der hele tre omstarter til, før hestene kom af sted i gyldig start i fjerde forsøg. Winston E M med Michala Haagensen i sadlen sikrede sig føringen fra start og var siden ikke truet. Any Given Monday sikrede sig andenpladsen foran Von Gladiator.

– Han har været superfin i træningen derhjemme, så jeg var faktisk lidt nervøs for, om han var overtændt. Men det gik jo, som jeg havde håbet, strålede Michala Haagensen.