I år har bornholmerne Torben Larsen, Tobias Larsen og Christina Steinlein taget turen over vandet fem gange for at kunne deltage i DM-serien i folkerace. – Vi har mødt meget stor respekt for vores deltagelse fra de andre kørere, som glæder sig til, at de en dag skal til Bornholm, skriver Teamvwrally – de tre bornholmeres hold – i en pressemeddelelse.

Tre bornholmere fik topplaceringer ved DM i Folkerace

FOLKERACE

De bornholmske kørere Torben Larsen, Tobias Larsen og Christina Steinlein har haft en flot sæson i år.

I søndags kørte de med i den sidste afdeling af danmarksmesterskabet i folkerace, og selvom Tobias Larsen måtte udgå i finalen på grund af problemer med drivakslen og gearkassen, så har han alligevel i løbet af sæsonen samlet så mange point sammen, at han ender med en samlet andenplads i DM-serien i kategorien superklassen.

Torben Larsen endte med en samlet fjerdeplads i superklassen, mens Christina Steinlein fik en samlet fjerdeplads i dameklassen.

– Vi har kørt på fem forskellige baner i sol og regn og mod nye hårde konkurrenter. Det har været noget af en udfordring, til tider meget frustrerende, andre gange helt overvældende, men også rigtig sjovt. Vi har mødt meget stor respekt for vores deltagelse fra de andre kørere, som glæder sig til, at de en dag skal til Bornholm, skriver Teamvwrally – de tre bornholmeres hold – i en pressemeddelelse.

– Vi er i teamet stolte over vores præstationer og takker alle, der har gjort det muligt for os at deltage, står der i pressemeddelelsen.