BK. Bornholm, som har Lasse Holmgaard som træner, vandt sin første “rigtige” hjemmekamp i Københavnsserien med en 3-2-sejr over ØKF. Arkivfoto: Berit Hvassum

Bk. Bornholm vandt sin første “rigtige” sejr i Københavnsserien

Det nystartede kvindeoverbygningshold, Bk. Bornholm, har allerede vundet en hjemmekamp i Københavnsserien, men det var i form af en skrivebordssejr, da Hvidovre IF for 14 dage siden meldte afbud. Derfor var dagens kamp mod ØKF den første “rigtige” hjemmekamp for holdet.

Bk. Bornholm starter godt ud med et skud på stolpen efter knap to minutter, men det er dog ØKF, som først får bolden i mål, da Louise Mieskiewicz skyder bolden i kassen direkte på frispark efter 11 minutter. Der går dog kun to minutter, inden Bk. Bornholm får udlignet på mål af Caroline Jacobsen.

I det 24. minut er det så Bk. Bornholms tur til at få et frispark lidt uden for feltet. Nanna Skov Knudsen sender skuddet af sted, og bolden når at ramme jorden i det lille målfelt og opspringet snyder målmanden, og så fører Bk. Bornholm 2-1, som også er pausestillingen.

Lasse Holmgaards tropper får en fremragende start på 2. halvleg, da Pernille Munch sender Caroline Jacobsen af sted i dybden, og den målfarlige nummer 10 fra Bk. Bornholm svigter ikke og skyder bolden mellem benene på gæsternes målmand til en 3-1-føring til bornholmerne.

Caroline Jacobsen har også et skud på stolpen efter 79 minutter, men tættere kommer hjemmeholdet ikke på flere mål i kampen. Til gengæld formår ØKF at reducere til 2-3 i kampens sidste minut, da Louise Mieskiewicz igen scorer – denne gang på et indirekte frispark i feltet, efter hjemmeholdets målmand har taget bolden op ved en tilbagelægning.

Dommeren fløjter dog kampen af umiddelbart efter, og dermed vinder BK. Bornholm sin første “rigtige” sejr i Københavnsserien efter syv års fravær.