Esport i Tejn IF. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen.

Tejn IF åbner for esportstræning

Tejn Idrætsforening åbner for træning for esportsinteressede. Det foregår hver mandag fra klokken 17.30 til 20.00, hvor børn og unge fra 9 år og opefter kan komme og få undervisning i computerspillet Counterstrike Global Offensive, som er et af verdens mest populære esportsspil.

Til træningsaftenerne i Tejn IF vil esportsafdelingens frivillige trænere gå i dybden med spillet og blandt andet fokusere på kommunikation, teamwork, teoretisk undervisning og hjælpe den enkelte spiller med at finde sine styrker og rolle i spillet.

Tejn IF har plads og computere til 18 deltagere. Lars Kristian Nielsen fra idrætsforeningens esportsafdeling fortæller, at alle kan være med uanset niveau og erfaring med spillet, men understreger at det er vigtigt for spillet at man kan samle deltagere nok til at lave grupper på fire-fem spillere, og at deltagerne helst skal kunne møde op til træning hver gang.

Han håber på, at det ville være muligt i løbet af efteråret at samle et stabilt holdt af spillere så Tejn IF kan deltage i eSportligaen til vintersæsonen 2021.