René Thisen – ny formand for håndboldfællesskabet Team Bornholm. Foto: Allan Rieck

Her er afløseren for K.D. Andersen

Karoline Wex – politibetjent, der også nåede at spille nogle få kampe for Team NH i 3. division i 2014, har sagt ja til at udfylde den plads, der blev ledig i Team Bornholms bestyrelse, da formand K.D. Andersen på generalforsamlingen for snart to måneder siden takkede af efter 52 års arbejde inden for bornholmsk håndbold.

Efterfølgende har Team Bornholm konstitueret sig med René Thisen som ny formand, Søren Mortensen som næstformand, Mie Madsen som kasserer, Klaus Dahl som sekretær og Karoline Wex som menigt bestyrelsesmedlem.

Sidstnævnte er i dag aktiv som dommer og dømte tidligere året en kamp mellem Viking Rønne og Team Arresø i Kvalifikationsrækken for mænd i Rønne Idrætshal.

Team Bornholm administrerer i den kommende sæson fem hold i Håndbold Region Øst-turneringen – et damehold i Serie 1 og fire ungdomshold, to U15-hold og to U17-hold.