Patrick Böiken udførte et stort løbearbejde i kampen mod KB. Arkivfoto: Jacob Jepsen

RIK og NB Bornholm vandt de to premierekampe i KS

FODBOLD

Uden på nogen måde at spille prangende blev det til to bornholmske sejre, da der lørdag eftermiddag blev taget taget hul på en ny sæson i Københavnsserien i fodbold. På hjemmebane vandt RIK 1-0 over KB, mens NB Bornholm på udebane slog FC Græsrødderne med 2-1.

Debutanten Magnüs Sülvestersen sørgede for det enlige mål på Rønne Stadion Nord, da han i 1. halvlegs absolut sidste sekunder headede en perfekt aflevering fra Patrick Böiken ind bag en chanceløs KB-målmand.

NB Bornholm kom i starten af 2. halvleg bagud med 0-1 i kampen mod FC Græsrødderne, men kort efter udlignede Frederik Madsen, og i dommerens tillægstid sørgede lillebror, KS-debutanten Nicolai Madsen for det bornholmske sejrsmål til stor jubel for de blå-gule fans.