Knud Rasmussen (til venstre) og Ricky Tranberg hejste Nyker Idrætsforenings nye klubflag. Foto: Nyker Idrætsforening

Idrætsforening har fået et flag

MOTION

Ricky Tranberg og Knud Rasmussen hejste lørdag eftermiddag Nyker Idrætsforenings nye klubflag i flagstangen ved foreningens klubhus.

– Jeg har set, at mange andre klubber har et klubflag. Så jeg tænkte: Hvorfor har Nyker ikke et. Da jeg var træner i RIK i et par år, var der klubflag, og det har de også i Viking og Knudsker. Det skal vi da også have, selv om vi ligger lidt ude på landet, siger Knud Rasmussen om ideen.

Han har selv tegnet flaget med foreningens logo i computerprogrammet powerpoint, hvorefter det er blevet fremstillet.

Fodboldspillerne muntrede sig lørdag eftermiddag med flere aktiviteter på Nyker Stadion. De kunne blandt andet komme ud på en glidebane. Foto: Berit Hvassum

Der var også god grund til at hejse flaget på Nyker Stadion lørdag, hvor man samtidig kunne fejre idrætsforeningens genrejste fodboldafdeling, hvor Knud Rasmussen selv har haft en finger med i spillet, efter at han er indtrådt i fodboldudvalget.

Klubbens seniorafdeling holdt et “ryste sammen-arrangement” med forskellige konkurrencer i blandt andet minigolf og fodboldgolf, og i det gode vejr var en glidebane med vand også en populær aktivitet. Man sluttede af lørdag aften med spisning (grillet pattegris), hvor ægtefæller og kærester også var med.