Eternity La Marc vandt et af årets store løb på Bornholms Brand Park. Foto: Torben Ager

Flere galoperede ud af det bornholmske derby

Et af årets største løb på travbanen, Knud Jensen & Søns 4 årsmesterskab også kendt som det bornholmske derby, blev afviklet tirsdag på Bornholms Brand Park med deltagelse af banens 10 bedste 4 års heste.

Løbet blev ikke helt den perle man havde håbet på, idet flere af deltagerne galoperede på første omgang hvor der var rimelig fart på, ud af det hele dukkede sidste års 3-årsmester Stald Bornholm Nu`s  Eternity La Marc op og gled til spids en position han holdt løbet ud. Hun vandt foran Emil Bauney og Jaguar Star.

I første afdeling af V5-spillet blev der tale om favoritsejr til Jetset Onion med Kenn Christoffersen i vognen, selv om den fik et hårdt udvendigt løb på den fra start førende Shadow Tinghøj, men ind i opløbet var der ingen slinger i valsen, da den bare trak fra til en sikker sejr foran optimalt kørte Winner`s Wine og Hazard Sund.

Kenn Christoffersen vandt endnu en sejr med No Go.

I første afdeling af V5-spillet blev der tale om favoritsejr til Jetset Onion med Kenn Christoffersen i vognen, selv om den fik et hårdt udvendigt løb på den fra start førende Shadow Tinghøj, men ind i opløbet var der ingen slinger i valsen da den bare trak fra til en sikker sejr foran optimalt kørte Winner`s Wine og Hazard Sund.

V5-spilletgav 3.318 kroner til 30 rækker med fem rigtige på kombinationen: 2-2-1-7-7

V4-spillet gav 236 kroner til 504 rækker med fire rigtige på kombinationen: 6-3-2-2

Dagens samlede omsætning: 496.271 kroner, hvoraf de 61.069 kroner var spillet på banen.