Baltic Baunely med Tom Olsen vinder sin fjerde sejr på stribe. Foto: Torben Ager

Amatørerne var igen på banen til Golden League

TRAVSPORT

Hovedbegivenheden på travbanen i Almindingen onsdag aften var tredje afdeling af Golden League, hvor amatørkuskene igen var på banen. Her var Stand And Deliver efter tre sejre på stribe naturlig favorit, men det ligesom lå i luften at den kunne blive slået, det skete så idet Egon Jensens nyerhvervelse Diamondwind med Frank Mikkelsen tog spidsen fra start i et højt tempo medens Stand And Deliver fik andet par udvendigt. Med en omgang tilbage sendte Stefan Lind-Holm Stand And Deliver op til den førende, men den måtte midt i opløbet overgive sig og tage til takke med andenpladsen foran Any Given Monday.

Dagens V5-spil blev indledt med favoritsejr i form af Baltic Baunely med Tom Olsen i vognen, der var tale om fjerde sejr på stribe for Stald Olsens hest. Fra start var det Sladdie der sikrede sig føringen med Timberlake udvendigt, medens Baltic Baunely kom til at sidde lidt nede i feltet i noget der lignede tredje par udvendigt. Men med en omgang tilbage havde Tom Olsen for alvor fået fyret op under sin hest, og op gennem opløbet var det den der havde mest at skyde med og sejren blev sikker foran en tapper Timberlake og Corner Tiki.

I onsdagens første løb førte Brad Peak med Niels-Peter Steinlein i sulkyen enkelt fra start til mål. Den fik tidligt Eternity La Marc op udvendigt hvorfor man så småt havde regnet at løbet ville blive afgjort mellem de to. Men i sidste sving gik Eternity helt i stå hvorfor det i stedet blev rygkørte Cimba Brogård og Trixiwill der tog de efterfølgende placeringer. Niels-Peter Steinlein vandt endnu et løb, det var med Daisy H J som besejrede de to favoritter Waterjet og Jetset Onion, så han er nu oppe på fire sejre i år.

V-5-spillet gav 2.676 kroner til 34 rækker med fem rigtige på kombinationen: 5-1-3-4-1.

V4-spillet gav 753 kroner til 234 rækker med fire rigtige på kombinationen: 2-8-5-1.

Dagens samlede omsætning: 541.871 kroner, hvoraf de 55.854 kroner var spillet på banen.