Ulrik Christoffersen vinder med Jetset Onion i aftenens femte løb. Foto: Torben Ager

Tre mand dominerede historisk aften på travbanen

Der blev tirsdag for første gang nogensinde afviklet travløb på Bornholms Brand Park udelukkende med deltagelse af professionelle kuske, hvilket skyldes coronakrisen.

Hele ni gæstende kuske fra andre baner var mødt op og gjorde deres til at det blev ti velafviklede løb.

Der var set frem til anden afdeling af Golden League hvor Birger Jørgensen sad op bag sin gamle derbyvinder Stand And Deliver, og den indfriede da også forventningerne ved at føre fra start til mål og som sidst blev der tale om en knusende overlegen sejr. Twin Peaks var overraskende god på andenpladsen foran en godt afsluttende Streetwise. Solon med John Gommans galoperede tidligt og var dermed ude af billedet.

Løbsdagen blev domineret af tre kuske i form af Rene Kjær, Frank Mikkelsen og Ulrik Christoffersen idet de vandt syv af dagens ti løb. Både Rene Kjær og Frank Mikkelsen var i stand til at krydse stregen tre gange medens Ulrik Christoffersen vandt to løb så det blev lidt af en triumf for de lokale kuske idet vi tillader os at betragte Ulrik som en af de lokale.

Ulriks vinderheste var med overraskelsen No Go og så med den mere favoritbetonede Jetset Onion. Frank Mikkelsen vandt med Conrad Silk, Daisy H J og Capana Østervang, medens Rene Kjær plettede med Waterjet, Empire Fleks og Timuna Shadow.

V5-spillet gav: 1.046 kroner til 99 rækker med fem rigtige på kombinationen: 4-9-3-2-1

V4-spillet gav: 61 kroner til 1.584 rækker med fire rigtige på kombinationen: 3-2-1-9

Dagens omsætning lød på 481.942 kroner.