Arkivfoto.

Royal Run er udsat til 2021

På grund af coronakrisen blev årets Royal Run i første omgang udsat til efter sommer, men nu er det blevet helt aflyst.

– Vores vigtigste opgave er at sikre alle deltageres sikkerhed og sundhed, og vi mener ikke, at det er realistisk og forsvarligt at samle så mange mennesker til Royal Run efter sommer. Det er ærgerligt, for vi er mange, der havde håbet på og glædet os til, at det kunne være muligt at mødes til en stor fællesskabsfest i løbeskoene, siger DIF-direktør Morten Mølholm på vegne af Royal Runs styregruppe i en pressemeddelelse.

I stedet arbejder arrangørerne på, at Royal Run vender tilbage til næste år, hvor løbet vil blive afholdt i de samme byer, som var planlagt til 2020-udgaven, og dermed kan bornholmerne se frem til, at løbet igen vil blive afviklet på Galløkken i Rønne.

Tilmeldte til årets Royal Run vil automatisk blive overført til 2021. Skulle man være forhindret i at deltage i 2021, kan man til få pengene refunderet indtil d. 8. september.

Royal Run 2021

Royal Run bliver afholdt i Nuuk d. 17. maj Royal Run bliver afholdt i Danmark d. 24. maj, 2. pinsedag. De danske byer er Sønderborg, Aalborg, Odense og København/Frederiksberg I Rønne på Bornholm er der også Royal Run 24. maj, dog uden kongelig deltagelse.