Magnus Cort nomineret til B.T. Guld

Magnus Cort opnåede sidste år karrierens bedste resultater på cyklen, hvor specielt den bornholmske cykelrytters sejr på 15. etape af Tour de France skilte sig ud.

I årets sidste måneder satte Magnus Cort sig på alle de nomineringer, der er værd at sætte sig på for en sportsmand af hans kaliber.

Først blev Cort i november nomineret til prisen som Årets Landevejsrytter 2018 ved prisuddelingsfesten Danish Bike Award, så blev han nomineret til prisen som Årets Cykelrytter og sidst men ikke mindst blev Cort nomineret til Årets Sportsnavn.

Nomineringerne vidner om, hvor stort 2018 var for bornholmeren, og i 2019 fortsætter hæderen, når Magnus Cort lørdag er nomineret til prisen B.T. Guld, som uddeles ved DR’s store hyldestshow Sport 2018.

Stolt Cort

Magnus Cort er selv stolt over nomineringen.

– Det er selvfølgelig min Tour de France-etape, der først dukker op, når jeg ser tilbage på året. Det er der ikke nogen tvivl om. Det er er det største, der er sket i min karriere, siger Cort til B.T.

B.T. Guld er en af landets ældste og mest prestigefulde sportspriser, og Cort er oppe imod navne som Caroline Wozniack, Thorbjørn Olesen og Pernille Harder.