Mathias Christiansen igen med på indisk vinderhold

Den bornholmske badmintonspiller Mathias Christiansen, der i disse dage optræder i den indiske pro-turnering Premier Badminton League, gik også sejrrigt fra banen, da hans hold, Awadhe Warriors, fredag eftermiddag vandt en flot udebanesejr på 4-1 over topholdet Hyderabad Hunters.

Mathias Christiansen lagde sammen med sin indiske makker Ashwini Ponnappa ud med at vinde mix-doublen med cifrene 15-12, 9-15 og 15-13, inden han sluttede dagen af med et nederlag i herredouble på 9-15, 13-15 sammen med Yang Lee fra Taiwan (nr. 13 på verdensranglisten).

Mathias Christiansen og Awadhe Warriors ligger med fredagens sejr på tredjepladsen i Premier Badminton League, inden holdet nytårsaften møder nummer fire i rækken, Mumbai Rockets, med bl.a. den danske singlespiller Anders Antonsen i truppen.