BHS-Almeborg er udtaget til Danmark Rundt

BHS-Almeborg Bornholm har torsdag fået en tidlig julegave. Holdet er netop blevet forhåndsudtaget til næste års PostNord Danmark Rundt, der kaldes Danmarks største sportsbegivenhed.

Det bliver femte år i træk, at BHS-Almeborg er med i cykelløbet og andet år i træk, at holdet er forhåndsudtaget.

I årets udgave af PostNord Danmark Rundt vandt det bornholmske hold holdkonkurrencen, ligesom Rasmus Quaade kom ind på en andenplads i det samlede klassement.

Derfor kommer det heller ikke som en stor overraskelse for holdets sportsdirektør Christian Juul Andreasen, at BHS-Almeborg igen er blevet forhåndsudtaget til næste års løb.

– Jeg er selvfølgelig glad for, at vi allerede nu er udtaget. Det skyldes jo, at vi har kørt en fantastisk sæson, og når vi vinder holdkonkurrencen i år, så skal vi jo også være med til næste år. Det er en anerkendelse af de resultater, som vi opnåede sidste år, og det er vi meget glade for, siger Christian Juul Andreasen.

Sportsdirektøren erkender samtidig, at det bliver svært at leve op til sidste år

– Det bliver selvfølgelig meget svært at leve op til sidste års resultater, men jeg synes, vi kommer lige så stærke ud til næste sæson. Så det ser godt ud. Nu har vi bevist i år, at vi godt kan være med, så vi går bestemt ud og jagter et topresultat igen, fortæller Christian Juul Andreasen

Næste år bliver det formentlig Christoffer Lisson og Magnus Bak Klaris, som holdet vil køre for i det samlede klassement ved PostNord Danmark Rundt til næste år.

Næste års udgave af PostNord Danmark Rundt skal køres fra 21. til 25. august.

Udtagelsen er blevet offentliggjort på et pressemøde i Silkeborg torsdag formiddag, hvor løbsdirektør Jesper Worre også præsenterede næste års rute.

Løbet begynder den 21. august i Silkeborg. Allerede på 2. etape dag vil der kommer en enkeltstart i Grindsted, mens rytterne på 3. etape skal til Holstebro. 4. etape har start i Korsør, mens rytterne på 5. etape begynder i Roskilde, inden rytterne traditionen tro slutter på Frederiksberg i København.

Det bliver den korteste udgave af PostNord Danmark Rundt nogensinde, til gengæld bliver det en en kuperede udgave med tre etaper med over 1500 højdemeter.