Magnus Cort skal køre Touren igen i 2019

Cykelholdet Astana bliver igen i 2019 bygget op om den danske kaptajn Jakob Fuglsang, og han får blandt andre hjælp af landsmanden Magnus Cort, når det tre uger lange cykelløb finder sted i Frankrig til sommer.

I hvert fald er der grønt lys til bornholmeren, hvis alt klapper. Det siger Magnus Cort til TV 2 Sport.

– De har sagt til mig, at de gerne vil have, at jeg kører Touren igen. Det har jeg sagt ’ja tak’ til, siger han.

Magnus Cort tog karrierens største sejr, da han i sommer drønede først over stregen på 15. etape af dette års Tour de France, og han skal indfinde sig i nogenlunde samme form, når dette års tour starter den 29. juni

– Der er selvfølgelig lang vej dertil, og man skal vise sit værd. Det er jo ikke sådan, at uanset hvad jeg gør, så kommer jeg til start, siger Magnus Cort til TV 2 Sport.

– Jeg skal lige vise, at jeg er samme person som i 2018.

Dern er dog ingen tvivl om, at bornholmeren, der fylder 26 år i januar, vil gøre sit for, at formen til den tid er, hvor den skal være.

– Det er det største etapeløb med længder ned til det næste. Det er en ære at få lov til at være med i den trup, siger Magnus Cort til TV 2 Sport.

Læs også: