Frem forlænger med Lasse Holmgaard

Selv om det blot er et halvt år siden, at Lasse Holmgaard blev præsenteret som ny cheftræner i Boldklubben Frem, er parterne så godt tilfredse med samarbejdet, at de nu har valgt at forlænge aftalen frem til den 30. juni 2020.

Holmgaard skiftede til den traditionsrige klub fra Valby i sommer, da han forlod NB Bornholm, hvor hans bror Flemming Holmgaard i stedet tog over.

Efter en lidt vanskelig start i Frem overvintrer holdet på sjettepladsen i 2. divisions gruppe 2, som giver adgang til oprykningsspillet.

– Vi er meget tilfredse med det arbejde, Lasse har leveret siden i sommer. Vi har fået en sulten, dygtig og dedikeret træner, som på kort tid har bevist, at han kan rykke klubben i den retning, vi ønsker. Trods stor udskiftning i sommer har vi løftet os på en række vigtige parametre og fået en stærkere træningskultur. Der er dog fortsat plads til, at vi kan løfte os endnu mere og rykke os yderligere. Vi tror på, at Lasse er den rigtige mand til at udføre den opgave. Så derfor har denne forlængelse været vigtig, og vi er glade for, at den nu er på plads, udtaler sportschef i Frem Dennis Poulsen til klubbens hjemmeside.

Lasse Holmgaard var heller ikke i tvivl om, at han gerne ville forlænge aftalen.

– Først og fremmest er Boldklubben Frem en fantastisk fodboldklub at arbejde i med en ung og spændende spillertrup, som er sulten efter at blive bedre hver dag. Dette er kombineret med, at vores træner- og lederstab omkring holdet er dygtige og fodboldpassionerede mennesker, som giver et godt drive i hverdagen for at gøre holdet og klubben bedre, siger bornholmeren og fortsætter:

– Vi har rykket os en del i de første seks måneder, men vi kigger stadig fremad. Vi har stadig mange områder, hvor vi fortsat skal udvikle os som hold og som klub, da vi som minimum ønsker at spille med helt oppe i toppen af 2. division hvert år på sigt, fortæller Lasse Holmgaard, som også nyder opbakning i Valby fra klubbens fans.