Benjamin Lund og Vendsyssel sendte FC Nordsjælland ud af pokalen

Vendsyssel FF spillede sig onsdag aften videre til kvartfinalen i Sydbank Pokalen, da vendelboerne vandt 1-0 i Nordsjælland med bornholmeren Benjamin Lund på banen. Nu venter Brøndby i forårets kvartfinale.

Hollænderen Ninos Gouriye blev matchvinder med en scoring på kontraangreb i første halvleg i en kamp, hvor Vendsyssel var presset i størstedelen af de 90 minutter.

Men FC Nordsjælland kunne ikke slå kapital af megen boldbesiddelse på Vendsyssels banehalvdel, mens Vendsyssel omvendt viste sig mere skarpe, da muligheden bød sig.

Et par minutter før pausen erobrede Vendsyssel bolden, og det endte med, at Ninos Gouriye scorede efter et kontraangreb.

– Vi havde ikke bolden ret meget. Det blev meget en kamp, hvor vi stod tilbage på egen banehalvdel og forsøgte at få et mål på en kontra. Derefter handlede det bare om at forsvare føringen, og begge dele lykkedes. Så selvom det til tider måske var en lidt kedelig kamp, så er vi nu videre, og det er vi rigtig glade for, siger Benjamin Lund til Bornholms Tidende.

Tiltrængt succes

Dermed fik oprykkerne fra Vendsyssel og Benjamin Lund en tiltrængt succesoplevelse mod hans tidligere klub i et efterår, hvor det ikke er blevet til meget spilletid for bornholmeren.

– Jeg synes, jeg spillede en god kamp. Jeg kunne godt mærke, at jeg var lidt ekstra tændt, fordi det netop var mod Nordsjælland. Så jeg havde måske lidt at bevise. Jeg kender jo stadig en del af deres spillere, så det var en sjov kamp for mig at spille, fortæller Benjamin Lund.

Bornholmeren ser nu frem til kvartfinalen mod Brøndby til marts, hvor han håber på genvalg. I et efterår hvor det ikke er blevet til meget spilletid, er det på det seneste begyndt at vende for Benjamin lund.

I begyndelsen af november kom han på banen i en kamp mod Hobro, og i sidste weekend startede han inde mod OB.

– Jeg er kommet lidt mere med, men det ændrer ikke på det store billede. Jeg vil gerne have noget mere spilletid. Men de seneste kampe giver da en tro på tingene. Jeg håber også, at kampen i går kan være med til at give mig spilletid i årets sidste to kampe mod Randers og Brøndby, siger Benjamin Lund og fortsætter:

– Når jeg nu har startet inde i de sidste to kampe, håber jeg selvfølgelig på genvalg på søndag mod Randers.

I Superligaen ligger Vendsyssel nummer 12 med 16 point. Samme pointtal som Vejle og ét point foran Allan Kuhns Hobro.

Vendsyssel møder Randers hjemme på Nord Energi Arena i Hjørring søndag klokken 12.