Stolt Cort nomineret til Årets Cykelrytter

Magnus Cort blev tirsdag nomineret til Årets Cykelrytter af Dansk Cykle Union.

Cort er kørt i stilling til den flotte hæder ovenpå sin stribe af markante resultater i 2018, hvor specielt etapesejren i Tour de France stikker ud.

Kåringen af årets bedste danske pedalatleter finder sted i Ballerup Super Arena fredag den 28. december. Der er lagt op til et festligt nytårsshow, for 2018 har generelt været et af de bedre år for dansk cyklesport.

Alene derfor er bornholmeren Cort stolt over at være blandt de nominerede. De øvrige bejlere til titlen som Årets Cykelrytter 2018 er Amalie Dideriksen, 4.000 meter-holdet, Mikkel Bjerg og Michael Valgren.

– Det er altid fedt at modtage anerkendelse. Det er en meget fornem pris, så det er stort for mig at være nomineret, siger Magnus Cort til Bornholms Tidende.

Cort vurderer, at det er en meget hård konkurrence, han er havnet i.

– Jeg tror, det bliver svært at vinde. Jeg var også nomineret ved Danish Bike Award i november, hvor Michael Valgren snuppede den. Så hvis det sker igen, så er det jo ham, der løber med prisen, griner Magnus Cort.

Han er under alle omstændigheder glad for at være blandt de fem nominerede til den fornemme pris.