BHS-Almeborg forlænger med endnu et talent

Den unge rytter Jeppe Klein Jensen er også en del af BHS-Almeborg Bornholm i 2019.

Jeppe Klein Jensen har i denne sæson kørt sin første sæson som senior, og det så lovende ud, indtil en knæskade i august satte en stopper for sæsonen alt for tidligt. Men inden da nåede rytteren fra Haderslev at vinde en afdeling af den svenske SWE-CUP i Juli, som er svenskernes svar på den danske Post cup serie,
Derfor er sportsdirektør glad for, at Jeppe Klein Jensen får endnu en sæson til at bevise sit værd hos BHS-Almeborg:

– Jeppe har haft en hård sæson, men jeg er sikker på, at han har lært meget. Alt det han har lært i år, tager han med sig til næste sæson. Han er meget pligtopfyldende og har et stort talent, hvilket hans sejr i den svenske SWE-CUP også beviste. Han har dog stadig mange
ting, han skal lære endnu, men jeg synes, han er en spændende ung rytter, som vi skal fortsætte med at arbejde med.

Jeppe Klein Jensen er også glad for, at samarbejdet fortsætter:

– Jeg ser frem mod den kommende sæson, hvor jeg håber, at gøre brug af nogle af de mange ting, jeg har lært i den forgangne sæson på holdet. Jeg er fortsat sikker på, at teamet er det rette for at maksimere min udvikling, både grundet det stærke setup, men ikke mindst grundet det stærke sammenhold der hersker på holdet. Jeg er desuden meget motiveret for at vise, at jeg er kommet stærkt tilbage efter min skade. Derfor håber jeg at kunne bidrage til at både holdet, og jeg selv opnår store resultater.