BM i gokart bliver større til næste år

Der blev søndag trykket på speederen i Bornholms Gokart Center, da bornholmsmesterskaberne skulle afgøres, hvor hele 70 kørere i alle aldre og vægtklasser stillede op, mens mange tilskuere var mødt op for at heppe på deres favoritter.

Arrangør Kennet Larsen betegner mesterskaberne som så stor en succes, at han allerede nu godt tør love, at det bliver endnu større til næste år.

– Hvis jeg skal sætte et par ord på, må det være kæmpe succes. Det er to ord, som beskriver dagen. Der er ingen vej tilbage nu for Bornholms Gokart Center, nu går det kun fremad, siger Kennet Larsen og fortsætter:

– Der var en rigtig fed stemning, og jeg har simpelthen fået så mange positive tilbagemeldinger efterfølgende fra folk, som synes, at det var et fantastisk arrangement. Folk havde slet ikke forestillet sig, at der kunne laves så meget, så godt, så hurtigt på Bornholm. Det giver virkelig blod på tanden, så det gør vi igen til næste år, det er der slet ingen tvivl om, og det bliver kun større, lover Kennet Larsen.