NB Bornholm giver fælles fodboldprojekt et skud for boven: Vi er øens hold

– Mange tegner et skønmaleri af et ø-hold, men det må være et lokalt syndrom, for ingen i hverken Vendsyssel, Køge eller for den sags skyld AGF og de andre hold i Superligaen forventer eller stiller krav om dansk indfødsret, eller at spillerne kommer fra et eller flere givne postnumre.

Sådan sagde Nexø Boldklubs formand Erik Kristensen ved weekendens generalforsamling i klubben. Her gav han tanken om et nyt ø-hold a la FC Bornholm et kraftigt skud for boven.

– NB Bornholm er pt. øens hold, og i den globaliserede verden, vi lever i, er alle velkomne hos os, uanset om de er af dansk eller etnisk oprindelse eller kommer fra Baltikum, understregede NB-formanden.

Dermed antydede Erik Kristensen, at det også i fremtiden bliver nødvendigt at hente spillere i Polen eller flyve dem ind fra København, hvis NB Bornholm skal fastholde sin nuværende placering i toppen af Københavnsserien.