Randers brød Allan Kuhns flotte stime

Hobro tabte lørdag 0-1 på hjemmebane i lokalopgøret mod Randers. Samtidig blev det enden på holdets flotte stime på tre hjemmesejre i træk.

Cheftræner Allan Kuhn så et mandskab med selvtillid i dele af kampen, men var dog utilfreds med, at Hobro ikke kunne forlænge sin ellers flotte stime på hjemmebane på grund af en dårlig anden halvleg.

I anden halvleg scorede Marvin Egho kampens enlige mål, mens Randers også brændte et straffespark.

– Vi spillede med selvtillid i første halvleg, så det er selvfølgelig ærgerligt, at vi spillede en dårlig anden halvleg og endte med at tabe kampen, siger Allan Kuhn.

Hobro-træneren dvæler dog ikke ved nederlaget. Han vil hellere fokusere på, at både pointhøst og præstationer peger i en positiv retning efter en skidt sæsonstart.

– Jeg er super tilfreds med, at vi har hentet ni point i de seneste seks kampe.

– Vi har vundet tre kampe, og det betyder vi ikke er isoleret i bunden af Superligaen. Vi er stadig med i Superligaen og det er jeg stolt af, siger den bornholmske superligatræner.

Det har især knebet for Hobro at skrabe point sammen på udebane, hvor Allan Kuhn trods optimisme over den generelle pointhøst kræver forbedringer.

– Vi har slet ikke været skarpe nok på udebane. Jeg synes ikke, at der er forskel i måden, vi griber tingene an på ude og hjemme. Men som langt de fleste, så har vi det bedre på hjemmebane end på udebane.

– Vi er nødt til at forbedre os på udebane, så vi kan sikre os endnu flere point, siger Kuhn.

Hobro er placeret på sidstepladsen i Superligaen med 15 point i 17 kampe.