Stiller du op? Bornholmsmestre i gokart skal findes i weekenden

Går du med drømmen om at blive den næste John Nielsen, Tom Kristensen eller Kevin Magnussen? Så har du nu chancen for at bevise, at du har talent, når Bornholms Gokart Center søndag den 25. november afholder Bornholmsmesterskabet i gokart.

For at stille op til mesterskaberne skal deltagere senest lørdag forbi centret og forsøge at kvalificere sig ved at køre blandt de 12 hurtigste i sin klasse.

Søndag vil de 12 hurtigste i hver kategori først køre en semifinale, inden de afgørende finale køres, og vinderne kan løfte pokalerne.

Kennet Larsen, der driver Gokart Center Bornholm, forventer nogle spændende finaler ved mesterskaberne i den kommende weekend. Ifølge ham har bornholmerne nemlig talent for at køre gokart:

– Der er nogle, som virkelig er hurtige, så jeg er sikker på, at vi får en weekend med mange spændende dueller, siger Kennet Larsen.

Alle kan stille op i en af følgende syv kategorier: børnekart fra syv år og opefter, voksenkart for børn i alderen 7-14 år, voksenkart fra 15 til 70 år, voksenkart for kvinder, voksenkart fra 70 år og op, voksenkart i vægklassen mellem 80 til 100 kilo og fra 100 kilo.

Omkring 40-50 har indtil nu tilmeldt sig Bornholmsmesterskabet, men to kategorier halter en smule efter de andre i tilmeldinger.

– Vi mangler deltagere over 70 år, og så mangler vi børnene, fortæller Kennet Larsen, som håber, at der stadig sidder nogle derude, som har lyst til at deltage.

For at kvalificere sig skal der bookes tid på hjemmesiden bornkart.dk. I løbet af de næste dage offentliggør Bornholms Gokart Center programmet for, hvornår finalerne for de forskellige kategorier køres på søndag.

På Bornkart.dk kan de bedste kvalifikationstider indtil nu findes.