Endnu et stort talent til BHS-Almeborg

BHS-Almeborg fortsætter med at hente nye talenter til den kommende sæson. Det bornholmske hold har nu sikret sig endnu en af de kommende stjerner i dansk cykelsport, da holdet har skrevet kontrakt med U23-rytteren Thomas Rald Kaspersen. Thomas kommer til BHS-Almeborg Bornholm fra juniorholdet i Næstved, og kører næste sæson som førsteårs senior.

Blandt nogle af Kaspersens bedste resultater fra 2018 kan nævnes en flot sejr ved Esbjergs enkeltstartsløb, sejr ved Junior Cuppen i Holbæk, en andenplads ved de Jysk/fynske mesterskaber i enkeltstart, en samlet sjetteplads i Grand Prix Rüebliland, samt en tredjeplads i Junior Cuppen i Grindsted.

Sportsdirektør hos BHS-Almeborg Christian Juul Andreasen har derfor store forventninger til den unge rytter:

– Vi plejer hvert år at give chancen til en såkaldt førsteårs seniorrytter. Og her vurderede jeg, at Thomas var blandt de mest spændende ryttere. Hans evner på en enkeltstartscykel er noget vi godt kan lide, og så er han en rytter, som kan køre stærkt på egen hånd. Det beviste han, da han kørte alene hjem og vandt junior cuppen i Holbæk i august, fortæller Christian Juul Andreasen og fortsætter:

– Han har også været en del af juniorlandsholdet i denne sæson, og har gjort det flot i mange store udenlandske løb, og hans profil som enkeltstartsrytter passer rigtig godt ind på vores hold. Han er ung, og næste sæson bliver hård, men han skal bare ud og lære så meget som muligt, og fortsætte sin udvikling, siger Christian Juul Andreasen.

Selv glæder Thomas Rald Kaspersen sig også over skiftet, ligesom han er spændt på at træde ind i de voksnes rækker:

– Jeg er super nervøs, men også meget håbefuld angående næste år. Det er et meget stort spring, men jeg er overbevist om, at BHS-Almeborg Bornholm er det helt rigtige sted for mig at fortsætte min udvikling. Holdet virker som et super behageligt sted at være, selv om man er den nye førsteårs, og det er med til at give mig lidt ro i sindet angående min debut som senior rytter, fortæller den unge rytter.