BHS-Almeborg Bornholm sikrer sig endnu et stort talent

BHS-Almeborg Bornholm har sikret sig endnu en af de kommende stjerner, da holdet har skrevet kontrakt med U23-landsholdrytteren Sander Andersen. Ligesom Mathias Matz, er Sander Andersen hentet til Bornholm fra Team ABC.

Sportsdirektør fra BHS-Almeborg Bornholm, Christian Juul Andreasen, fortæller om den nye signing:

– Sander var faktisk en af de allerførste ryttere jeg skrev kontrakt med til den nye sæson. Vi har fulgt ham længe, og hans potentiale er stort. Jeg betragter ham lidt som en type som Magnus Bak Klaris. Han er god opad, og kan køre en habil enkelstart. Sander Andersen skal bare fortsætte med at bygge på og udvikle sig. Han er fortsat ung, og har tre år endnu som U23-rytter, så der er masser af ting, som skal læres, men når talentet og viljen er der, så er det kun et spørgsmål om tid, før de store resultater kommer. Jeg glæder mig meget til at arbejde med en så talentfuld rytter i den kommende sæson.

Sander Andersen glæder sig også selv til samarbejdet:

Jeg er glad for at skulle køre min næste sæsonen for BHS-Almeborg, som går meget op i rytternes udvikling og sammenholdet på teamet. Derudover har teamet en masse gode løb, der bliver spændende at prøve kræfter med næste år.

Sander Andersen er den fjerde nye rytter som BHS-Almeborg har hentet til holdet i år. De andre er Mathias Matz, Mads Rahbek og Jeppe Hanssing. Derudover har holdet forlænget med aftalerne med Martin Toft Madsen, Christoffer Lisson, Nicklas Amdi Pedersen, Emil Toudal, og Magnus Bak Klaris.

Holdet forventes at blive på 14 mand til den kommende sæson.