Holmgaard: Den skal have fuld gas for sidste gang i år

Husum BK kommer lørdag på besøg til årets sidste kamp på Se Byg Arena, hvor de blågule fra Nexø gerne skulle slutte med tre point efter et svært efterår, hvor holdet har været hårdt ramt af skader.

Gæsterne fra Husum er omvendt efterårets positive overraskelse rent spillemæssigt, og de ligger på en flot tredjeplads, mens bornholmerne må tage til takke med en midterplacering som nummer syv i tabellen.

Men vinder NB Bornholm lørdag, kan holdet gå på vinterferien på en fjerdeplads blot fire point fra rækkens dukse fra KFUM. Derfor lægger træner Flemming Holmgaard heller ikke skjul på, at det er utrolig vigtigt kamp:

– Det er så tæt, at vinder vi, så er vi tilbage i toppen, siger Holmgaard, som overordnet er godt tilfreds med efteråret, alt taget i betragtning.

– Når man tænker på, at Claudi Espersen og jeg er kommet til som ny trænerduo, og vi har samtidig haft mange skader, så synes jeg egentlig, at det er gået godt. Man skal også huske på, at holdet leverede fantastisk i sommer, hvor de brugte mange kræfter, og det kan jeg også godt mærke på mine spillere nu, fortæller Flemming Holmgaard, som tog over efter sin bror Lasse Holmgaard i sommer.

Til gengæld kan Flemming Holmgaard glæde sig over stort set at have en skadesfri trup til rådighed lørdag. Kun Sylvester Dich Holmgaard er ude med en skade.

– Derfor skal den have fuld gas for sidste gang i år, og så må vi se, hvor langt det rækker mod Husum, som er et af de absolut bedste hold i rækken, siger Flemming Holmgaard og tilføjer:

– Men slår vi Husum, så er jeg fuldt ud tilfreds med efterårssæsonen. Uafgjort kan vi også godt leve med, men et nederlag vil få pilen til at pege den anden vej, fortæller Flemming Holmgaard, som erkender, at kampen kan blive definerende for holdet efterår.

– Ja, sådan er det jo altid til sidst. Det er de sidste kampe, som man husker. Men når det er sagt, så synes jeg, vi kan kigge tilbage på et efterår, hvor vi har gjort vores bedste trods udfordringer undervejs.

– Men lørdag skal vi tømme beholderen og ud med det sidste, siger Flemming Holmgaard om kampen mod Husum BK i dag kl. 14.00 på Se Byg Arena i Nexø.