BHS-Almeborg henter ung brølstærk okse

BHS-Almeborg fortsætter med at opruste til den kommende sæson. Det bornholmske hold har netop skrevet kontrakt med den blot 20-årige Mathias Bundgaard Matz, som er hentet fra Team ABC fra Brønshøj, efter en god sæson i den danske A-klasse, som bød på ikke mindre end ti top10-placeringer.

Mathias Bundgaard Matz er derfor en rytter, som sportsdirektør hos BHS-Almeborg Christian Juul Andreasen har holdt øje med i et stykke tid:

– Mathias Har kørt en flot sæson, han er stærk som en okse. Vi har fulgt ham det meste af denne sæson og har set, hvordan han gradvist er blevet bedre og bedre. Næste sæson satser han alt på sin cykling og ved at få ham i vores rammer, er jeg sikker på, vi her har hentet en kommende stor rytter, siger Christian Juul Andreasen, som samtidig slår fast, at Mathias Bundgaard Matz dog stadig har meget at lære:

– Men det er vores opgave at hjælpe ham med at udfolde sig som cykelrytter. Talentet og viljen har han, og han har stadig to sæsoner tilbage som U23-rytter. Han er en spændende rytter, som jeg glæder mig til at arbejde videre med, fortæller sportsdirektøren.

Også Mathias Bundgaard Matz glæder sig til samarbejdet:

– Jeg er både stolt og beæret over at blive en del af BHS-Almeborg 2019. Det er gået utrolig stærkt, siden jeg startede med at køre cykelløb for blot tre år siden, og at jeg nu står som kontinentalrytter er en kæmpe målsætning, som bliver til virkelighed. Jeg er sikker på, at der ikke findes et bedre sted at fortsætte min udvikling, og jeg glæder mig utrolig meget til at samarbejde med teamet, som virker til at have et eminent sammenhold, siger den 20-årige rytter.