Messerschmidt vandt dansk finale i Ungarn

Den 26-årige bornholmer Rasmuss Messerschmidt, der nu spiller for ligaklubben Værløse, kan stadig svinge en ketcher. Søndag strøg han således helt til tops i Hungarian International Championships, da han i finalen i herresingle besejrede sin topseedede landsmand fra Frederikshavn, Victor Svendsen, med 14-21, 21-16 og 21-9.

I lørdagens semifinale mod russeren Dimitar Yanakiev vandt Værløse-bornholmeren også en sikker sejr på 21-15, 21-8.

Sejren i Ungarn er Rasmus Messerschmidts anden internationale triumf i dette efterår, idet han for to måneder siden også vandt en tilsvarende turnering i Portugal. Her blev svenskeren Jakob Nilsson slået med 21-18, 14-21 og 21-15 i finalen.

Rasmus Messerschmidt, der stillede op for Allinge-klubben ASG, mens han endnu gik i skole på Bornholm, blev bornholmsmester i herresingle tre år i træk i årene 2008-2010.

Søndagens finalestævne i Ungarn blev præget af de danske spillere, der var med i tre finaler og vandt dem alle. I herredouble gik sejren således til Frederik Søgaard og bornholmske Mathias Christiansens tidligere makker, David Daugaard.