Spillerne blev informeret efter dagens nederlag: Rønne fB går i opløsning

Når den indeværende sæson i Københavnsserien slutter i juni 2019, er det samtidig slut med Rønne fB – fodboldsamarbejdet mellem de tre Rønne-klubber RIK, Viking og Knudsker IF.

Efter lørdagens hjemmekamp mod KFUM, som i øvrigt blev tabt med 1-0, fik Rønne fB-spillerne overbragt beskeden om, at de tre moderklubber på et møde tidligere på ugen enedes om at afbryde samarbejdet med virkning fra sæsonen 2019/2020.

På det omtalte møde blev der fremlagt tre meget forskellige holdninger til et fortsat samarbejde, og udfaldet blev til sidst, at RIK, der har været storleverandør af spillere til Rønne fB-holdet, overtager pladsen i Købehavnsserien fra sommeren 2019.

– Under forudsætning af, at Rønne fB undgår nedrykning i denne sæson, naturligvis, bemærker RIK-lederen Benny Pedersen, som også var manden, der informerede spillerne efter efterårets sidste hjemmekamp mod KFUM.

Formelt er der ingen problemer forbundet med, at RIK overtager Rønne fB’s plads i Københavnsserien, idet det også var RIK, der havde licensen til at spille i DBU København-turneringen, da Rønne fB-samarbejdet blev indledt i 2008.