Håndboldherrerne spiller sæsonens første hjemmekamp

Søndag klokken 14 i Rønne Idrætshal spiller Viking Rønne Håndbold årets første hjemmekamp. Efter to sejre på udebane mod CBS Sport og Lyngby er det Team København, der kommer til Bornholm i serie 1.

– Vi er startet denne sæson med to udekampe, hvilket har givet fire point, dette rækker til en aktuel andenplads i puljen. Team København er ligeledes kommet fornuftigt fra start med fire point for tre kampe og har således kun tabt med et mål til puljens tophold FIF, så der er lagt op til en tæt kamp, siger træner Michael Mortensen.

– Der venter uden tvivl vort hjemmepublikum gode håndboldoplevelser i Rønne Idrætshal, men også i andre haller ude på øen, idet vi har valgt, at holdet skal ud på øen og spille til gavn for øens håndboldpublikum, siger Brian Frost fra Viking Rønne Håndbold.