BHS-Almeborg om ny aftale: Han kan løfte arven efter Rasmus Quaade

Cykelholdet BHS-Almeborg Bornholm har sikret sig en af sæsonens mest stabile ryttere, Christoffer Lisson, et år mere.

Han har forlænget sin kontrakt efter en sæson, hvor han har kørt i top-10 i næste samtlige løb, han har stillet op i, oplyser cykelholdet.

Blandt nogle af Christoffer Lissons bedste resultater fra 2018 kan nævnes en tredjeplads ved UCI-løbet Rent Liv Løbet Skive, en femteplads i GP Herning og en samlet tredjeplads i den danske DCU/Post Nord Cup.

Christoffer Lisson fortæller i en pressemeddelelse, at han er glad for at fortsætte endnu et år hos BHS-Almeborg.

– Jeg føler mig godt tilpas her og har haft en god udvikling år for år. Den udvikling håber jeg kan fortsætte frem mod næste sæson også, så jeg for alvor kan komme op og køre med om sejren i flere UCI-løb, siger han.

– Udover det samlede klassement i PostNord Danmark Rundt er mine ambitioner for næste sæson netop at køre med om sejren i UCI-løbene, og forhåbentlig også stå på det øverste trin på podiet i nogle af dem. Vi har haft et vanvittig godt år som hold i år, og det glæder jeg mig til at være med til at videreføre i 2019, lyder det fra Christoffer Lisson.

Sportsdirektør Christian Juul Andreasen fortæller om aftalen:

– Christoffer er en fantastisk rytter, han kan spurte, han kan køre enkeltstart, han kan køre fornuftigt opad, han er tæt på at være en komplet cykelrytter, siger han.

– Så jeg er utrolig glad for, at vi har fået papir på Christoffer for hele 2019-sæsonen også. Hvis han lægger en smule på sit niveau igen i 2019,som han har gjort de andre år, så bliver han vanvittigt god næste år. Jeg mener, at vi i Christoffer har en klar arvtager til Rasmus Quaade, når vi snakker klassement i de store etapeløb, og så tænk på at Christoffer stadig kun er 22 år gammel.

– Jeg ser meget frem til endnu en sæson i Christoffer Lissons selskab, siger Christian Juul Andreasen.

Christoffer Lisson kører i 2019 sin femte sæson i træk for BHS-Almeborg Bornholm.