BHS-Almeborg Bornholm henter ung rytter

BHS-Almeborg Bornholm har hentet den 20-årige Jeppe Hanssing til holdet forud for den kommende sæson.

U23-rytteren kommer til BHS-Almeborg fra DCU-holdet fra Amager, Team Integra Advokater-Giant, hvor Jeppe Hanssing har kørt en flot sæson.

Jeppe Hanssing har i år været på podiet hele fire gange i den danske A-klasse, hvor han opnåede den største sejr ved Herlevs A-løb, hvor han stod øverst på podiet.

Jeppe Hanssing fik også en 12.plads til DM i samlet start, et løb hvor hele den danske elite var samlet.

Derfor glæder det også sportsdirektør Christian Juul Andreasen, at Jeppe Hanssing nu har valgt at tilslutte sig det bornholmske cykelhold:

– Vi har fulgt Jeppe det meste af sæsonen, og har fulgt med i hans udvikling. Vi mener, at han nu er klar og har det, som der skal til for at tage skridtet op på kontinentalt niveau. Han har en farlig finish og er ofte god til at ramme udbruddet og køre offensivt, siger Christian Juul Andreasen, som mener, at Jeppe Hanssing med mere rutine bliver endnu bedre.

– Han skal blive mere stabil i de store UCI løb, men når man kan blive nummer 12 til DM efter 219 km, så har man noget og have det i, og så skal vi nok hjælpe ham med at udvikle sig i den rigtige retning. Jeg ser Jeppe Hanssing som en ung god rytter med masser af potentiale, som stadig har to år tilbage som U23 rytter.

Selv er Jeppe Hanssing også godt tilfreds med det nye samarbejde:

– Jeg er meget stolt over at have fået kontrakt med BHS Almeborg Bornholm, da holdet gør meget for udviklingen af unge ryttere. Jeg glæder mig til at samarbejde med Christian Juul Andreasen og resten af teamet – og til at styrke både teamets og mine personlige resultater i 2019, siger Jeppe Hanssing.