BHS-Almeborg forlænger med stor profil

Magnus Bak Klaris har i denne sæson haft en stor andel i den succes, som det bornholmske cykelhold BHS-Almeborg har opnået.

Derfor glæder det sportsdirektør Christian Juul Andreasen, at det store talent har valgt at forlænge aftalen, og dermed har BHS-Almeborg sikret sig endnu en stærk rytter til den kommende sæson, hvor holdet nu er på plads.

– Jeg er utrolig glad for at beholde Magnus på holdet. Han er en rytter, som altid har styr på sine ting, er forberedt og utrolig seriøs. Han kan kører enkeltstarter og er god opad. Og selvom han selv har chancen for at levere resultater i næsten alle løb, så arbejder han hårdt for holdet, når han får besked på det, fortæller Christian Juul Andreasen og fortsætter:

– Jeg glæder mig utrolig meget over, at det er lykkedes os at beholde Magnus, han har hos os fundet tilbage til det store niveau, han viste som junior, hvor han blandt andet vandt Paris-Robaix. Jeg tror, han kan blive endnu bedre næste år, siger sportsdirektøren.

Magnus Bak Klaris imponerede stort i år, da han med U23-landsholdet blev nummer to på 2. etape i ”U23-rytternes Tour de France”, Tour De l’avanir, hvilket også gjorde, at landstræneren udtog ham til at være blandt bare fem af de bedste danske ryttere, som skulle repræsentere Danmark i år til VM.

I løbet af året har Magnus vundet løbet Ordrups A-løb, opnået en tredjeplads i UCI-løbet GP Horsens, en syvendeplads til U23 DM og en 16. plads i det samlede klassement i Post Nord Danmark Rundt til trods for, at han kørte som hjælperytter for Rasmus Quaade. Sidst men ikke mindst var han en vigtig del af af BHS-holdet, som blev Danmarksmestre i holdtidskørsel.

Det glæder også Magnus Bak Klaris, at samarbejdet fortsætter:

– Jeg er glad for, at kunne offentliggøre, at jeg har forlænget min kontrakt med BHS-Almeborg Bornholm for 2019. Jeg har været glad for at køre på holdet i 2018 og jeg føler, at jeg har haft en god udvikling på holdet, siger den 22-årige rytter, som mener, at det bornholmske hold passer godt til ham:

– Jeg har både haft mulighed for at jagte personlige resultater og arbejde i en hjælpende rolle. Desuden føler jeg, at vi har en god gruppe af ryttere og et godt sammenhold, der gør det sjovt at køre på cykel – og det er trods alt det vigtigste.

BHS-Almeborg har med Magnus Bak Klaris nu holdet på plads til den kommende sæson. Det er også lykkedes for holdet at forlænge med profilerne Martin Toft Madsen og Nicklas Amid Pedersen, og derudover har BHS hentet hentet den 23-årige Mads Rahbek til holdet fra Team Waoo.