Allan Kuhn: Sejren var altafgørende

Hobro havde undervejs mod Vejle i søndagens kamp i Superligaen kun et enkelt skud på mål, og gæsterne pressede massivt i kampens slutfase.

Alligevel vandt Hobro 1-0 efter at have holdt nullet for første gang i sæsonen. Efterfølgende brugte klubbens cheftræner, bornholmeren Allan Kuhn, dramatiske vendinger om sejren.

– En sejr var altafgørende. Inden kampen havde vi kun fået et enkelt point mod oprykkerne i tre kampe (alle på udebane). Nu har vi pludselig fire point i fire kampe, og det er jo en helt anden statistik.

– Vi havde brug for tre point, så vi ikke lå i bunden alene. Vi havde brug for at vise, at Hobro er berettiget til Superligaen, siger Allan Kuhn.

Med sejren er Hobro på pointhøjde med Vejle i bunden af rækken. Begge hold har 12 point for 14 kampe. Samme pointantal har Vendsyssel før søndagens sene kamp ude mod AaB.

Allan Kuhn understreger da også vigtigheden af en sejr over en af de direkte rivaler i bundstriden.

– Vi har hentet seks point på tre runder, og det er vi meget glade for, siger Allan Kuhn.

Han fremhæver desuden kynismen og fighterviljen.

– Det var en god dag for os, hvor vi fik en rigtig krigersejr, og jeg er meget stolt over den kynisme, som vi viste i felterne, siger cheftræneren.

Han håber desuden, at sejren giver øget arbejdsro.

– Vi er med nu. Jeg føler egentlig ikke, at jeg manglet arbejdsro, men selvfølgelig får jeg mere ro. Point giver altid arbejdsro, men jeg har ikke mærket, at jeg skulle have været presset på mit job, siger Allan Kuhn.