Midtbornholm drømmer stadig om oprykning

Midtbornholm har også i denne sæson været ganske suveræne i Bornholms Brand Ligaen, hvor det er blevet til ni sejre af ti mulige, hvilket giver midtbornholmerne et solidt forspring på 8 point ned til de nærmeste forfølgere fra Nexø før forårets kampe.

Træner hos Midtbornholm Erik Deichmann har tidligere luftet ambitionen om, at holdet skal i Københavnsserien, og det er fortsat drømmen:

– Det vil være godt for klubben. Og jeg synes også, at det vil være godt for fodbolden på Bornholm. Vi skal gribe chancen, hvis den kommer, fortæller Deichmann, som derfor vil benytte vinterpausen til at spille træningskampe mod nogle højere rangerede hold:

– Vores plan er at tage til Sjælland, og prøve os selv af på et højere niveau. Der skal være noget at bygge på, siger han.

Midtbornholm har vundet Bornholms Brand Ligaen de seneste tre år.