Fremad Amager-ejer sender cheftræner til bulgarsk klub

Fremad Amager fra den næstbedste danske fodboldrække siger farvel til cheftræner Azrudin Valentic med øjeblikkelig virkning. Det oplyser klubben torsdag aften på sin hjemmeside.

Det sker, efter at ejerne bag Fremad Amager, SCP Waterfront, har overtaget aktiemajoriteten i den bulgarske klub Botev Plovdiv.

Fremad Amager meddeler samtidig, at Azrudin Valentic rykker til Bulgarien og bliver træner i Botev Plovdid, der spiller i den bedste række i landet.

Træneren tager desuden Fremad Amagers analytiker Christian Tiritiello med sydpå som en del af staben.

– Det har været to fantastiske år i Fremad Amager, og det er en klub, der har fået en stor plads i mit hjerte. Spillere, stab, fans og sponsorer har givet mig en fantastisk oplevelse på Amager.

– Jeg er stolt af det, vi har opnået i fællesskab med to forbedringer af slutplaceringen i 1. division og store pokalsejre mod FC Midtjylland og senest Brøndby, siger Azrudin Valentic.

Allan Ravn, direktør hos Fremad Amager, har allerede afholdt samtaler med potentielle træneremner, der skal overtage posten som cheftræner.

– Vi har i en periode været i dialog med flere forskellige træneremner, og feltet snævres ind i øjeblikket. Vi forventer at kunne præsentere en ny cheftræner snarest, siger Ravn til klubbens hjemmeside.

Indtil en ny træner præsenteres, vil træningen blive varetaget af den fysiske træner Mathias Marker, målmandstræner Jesper Christiansen samt akademichef Philip Hansen.

Fremad Amager er lige nu nummer fem i den næstbedste række.

/ritzau/