Højbjerg joker om nedslagtning: Du skylder en benskinne

Blodet flød ned ad Pierre-Emile Højbjergs venstre ben, da han blev pløjet ned af Brentfords Josh Dasilva i Liga Cup-semifinalen tirsdag aften.

Men den danske Tottenham-spiller bærer ikke nag over den ureglementerede tackling, der forhindrede ham i at spille videre og indbragte Dasilva et direkte rødt kort.

Tværtimod sender Højbjerg virtuelle kram til den uheldige modstander, der efter kampen på Twitter slog fast, at det ikke var hans mening at sende danskeren i græsset på den måde.

– Selvfølgelig mente du det ikke. Så tænk ikke på det. Jeg er en viking, og jeg har det fint. Men du skylder mig en ny benskinne, skriver Højbjerg i et Twitter-svar til Dasilva.

Danskeren fortsætter den overskudsagtige stil med at uddele gode råd til den 22-årige englænder, der har en fortid hos Arsenal.

– Du har en stor fremtid foran dig. Vær stærk, og fortsæt med at arbejde hårdt. Alt det bedste til dig og dit hold. Stort kram, Pierre-Emile Højbjerg.

På tv-billeder så Dasilvas tackling da også mere hændelig end ondsindet ud. Brentford-spilleren gled, umiddelbart inden han stødte ind i Højbjerg, og det kom til at se voldsomt ud.

Alligevel slap han ikke for at blive smidt ud, mens den blødende dansker blev udskiftet.

Tottenham vandt 2-0 i kampen, der var en semifinale i Liga Cuppen.

/ritzau/