Kinesisk ejer afviser forestående salg af Inter

Den italienske storklub Inter er ikke på vej til at skifte ejer.

Lørdag skriver den store italienske sportsavis Il Corriere dello Sport ellers, at klubbens kinesiske ejere har givet Rotschild Bank mandat til at finde flere mindre investorer, men potentielt også en investor, der vil købe aktiemajoriteten i klubben.

Cirka tre timer efter offentliggørelsen af nyheden afmonterer Inter dog den historie.

– I dag er der publiceret spekulationer om et muligt salg af Inter, og præsident Steven Zhang kan kategorisk afvise de spekulationer. Historien bygger på fejlagtige rapporteringer og er uden hold i virkeligheden, skriver klubben på sin hjemmeside.

Det kinesiske selskab Suning Holdings Group ejer cirka 70 procent af Inter. Selskabet er grundlagt af Zhang Jindong, der er far til Inter-præsident Steven Zhang.

Den norditalienske fodboldklub har danske Christian Eriksen i spillertruppen.

/ritzau/