Dansk angriber bekræfter skifte til Watford

Den danske angriber Philip Zinckernagel skifter fra den norske fodboldklub Bodø/Glimt til engelske Watford.

Det bekræfter han i en sms over for Ekstra Bladet, skriver avisen.

Han vil fredag officielt blive medlem af Watfords trup i The Championship.

Den danske fodboldspiller fortæller til norske TV2, at det var Watfords samlede pakke, der passede ham bedst.

– Indtil nu har alt været perfekt. Faciliteterne og alt er top-top-klasse, siger han til det norske medie på en telefon fra England.

Det var også bud fra klubber i Tyskland, Spanien og Tyrkiet, men det endte med den engelske klub.

– Watford er en stor klub med høje ambitioner. Da jeg så totalpakken, var det en “no-brainer”, siger han til det norske medie.

– Jeg har fået plads i garderoben, trænet med fysioterapeuterne og mødt mange i klubben, siger han videre.

Philip Zinckernagel vandt med Bodø/Glimt det norske mesterskab den seneste sæson, og han blev kåret som årets spiller i Eliteserien.

– Zinckernagel har leveret en nærmest uvirkelig god sæson, lød det i juryens begrundelse ifølge det norske nyhedsbureau NTB.

Bodø/Glimt nåede at score 103 mål i 30 kampe – flest af alle 16 hold i Eliteserien, og danskeren scorede imponerende 19 gange. Det rakte til en tredjeplads på topscorerlisten.

Philip Zinckernagel havde kontraktudløb ved nytår og fortalte tidligere i december, at han endnu ikke havde taget en beslutning om en ny klub.

– For at være helt ærlig har jeg ikke taget beslutningen endnu. Det bliver en vanskelig beslutning at tage. Jeg er taknemmelig for den tid, jeg har haft i Glimt, og så må vi se, sagde han.

Philip Zinckernagel nåede to sæsoner i Bodø/Glimt og har desuden en fortid i Sønderjyske, HB Køge og Helsingør.

Nu skal han så gøre karriere i Watford, der ligger i den næstbedste engelske række efter nedrykning fra Premier League. I The Championship har Watford i øjeblikket en femteplads.

/ritzau/